Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Фокусираме се върху удовлетворяването на нуждите на клиентите и надхвърлянето на очакванията за качество, надеждност, производителност и стойност.

Нашите специализирани екипи за проектиране, управление на проекти и въвеждане в експлоатация на обекта работят в тясно сътрудничество от концепцията до инженерното решение.

Проектиране и планиране

Нашият проектантски екип има опит в разработването на решения, използващи различни видове системи, включително хладилни, ОВК, ULO/CA и други.

Обхващаме цялостно проектиране на системата, включително компресорни агрегати, топлообменници, тръбопроводи, електрически спецификации и управление.

Точното планиране и координацията с всички специалисти гарантират оптимални резултати за инвеститорите и операторите.

Управление на проекти и строителство

Можем да предоставим редица строителни услуги за решения „до ключ“.

Работата в партньорство с клиенти, проектанти, доставчици и изпълнители гарантира, че проектите се изпълняват навреме и в рамките на бюджета.

Нашият проактивен подход включва редовни прегледи за наблюдение на напредъка.

Въвеждане в експлоатация и анализ

Вашата инсталация е ценен актив и трябва да работи с оптимална производителност, за да осигури безопасна работа, енергийна ефективност и надеждност.

Нашите специализирани инженери могат да проверят състоянието на оборудването и експлоатационните характеристики, за да подчертаят областите, в които е необходимо подобрение.

Проактивният подход ще помогне за идентифициране на проблемните области, а нашите решения могат да помогнат за подобряване на ефективността, намаляване на разходите за енергия, както и на разходите за престой, причинени от аварийни ситуации.

error: Content is protected !!